Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Domáci sendvič

  • Čas pečenia1 ure 0 minute
  • Čas prípravy
  • 1 porce
recipe image Domáci sendvič

Prísady

  • Na cesto:
  • - 500 g hladkej múky
  • - 50 g Hery maslovej
  • - lyžička soli
  • - 150 ml mlieka
  • - 150 ml vody
  • - 25 g droždia
  • - lyžička cukru
  • - 1 žĺtok na potretie
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Príprava

  1. Droždie rozdrobte do trochy vlažného mlieka, pridajte lyžičku cukru, lyžicu múky a rozmiešajte na kašu. Nechajte vykysnúť kvások.  Zmiešajte všetky zvyšné ingrediencie, pridajte do nich kvások a nechajte kysnúť aspoň 40 minút.  Vykysnuté cesto rozdeľte na dve časti, každú zvlášť rozvaľkajte a zatočte.  Na plech vyložený papierom na pečenie dajte sendviče a potrite ich žĺtkom.  Pečte na 200 °C, cca 30 minút.