Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cheesecake New York

  • Čas pečenia
  • Čas prípravy
  • 1 porce
recipe image Cheesecake New York

Prísady

  • 450 g vanilkových sušienok
  • 100 g múčkového cukru
  • 200 g Hera maslová príchuť
  • 500 g plnotučného tvarohu
  • 300 g krémového syra
  • 8 žĺtkov
  • 200 g krupicového cukru
  • 1 vanilkový struk
  • 500 g smotany 33%
  • 200 g mrazených alebo čerstvých jahôd
  • 50 g cukru
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Príprava

  1. Sušienky pomelieme najemno a spojíme s cukrom. Prilejeme rozpustený rastlinný tuk Hera a dôkladne premiešame. Ešte teplou zmesou pokryjeme steny a dno tortovej formy s veľkosťou 23 cm. Formu vyložíme papierom na pečenie.
  2. Pomaly rozmiešame krémový syr s tvarohom a následne začneme pridávať žĺtky a miešame, kým se všetko nespojí do dokonalého, hladkého krému bez hrudiek. Prípadne môžeme všetko prepasírovať cez jemné sito.
  3. Smotanu vyšľaháme s cukrom a pridáme k hladkému krému. Všetko dôkladne spojíme. Celú hmotu nalejeme do formy a dáme piecť do vyhriatej rúry na 140° C na cca 1,5 hodiny.
  4. Jahody spolu s cukrom varíme do vyparenia 1/3 objemu a rozmixujeme. Hotovou polevou prelejeme vychladenú tortu a podáváme.